Over ons

Wie zijn wij.

DB Handel is jouw rechterhand op het gebied van Amazon, wij bieden expertise gecombineerd met creativeit om jouw omzet te verhogen. Al sinds 2018 hebben wij veel ervaring opgedaan met het verkopen van onze eigen merken op Amazon en nu willen wij deze succesvolle ervaringen ook delen met andere merken.

Of jouw merk nu bekend of kleinschalig is, wij zijn altijd op zoek naar nieuwe geweldige samenwerkingen ongeacht het soort product of branche. Voor ons is de uitdaging en potentie van het merk het belangrijkst en daarom werken wij alleen samen met merken waarin wij geloven en waarvan wij weten dat onze expertise daadwerkelijk van pas komt om jouw omzet te verhogen op Amazon.

Amazon is veel meer dan simpelweg een product online zetten en wachten op sales, hier zijn wij -door Trial and Error- achtergekomen waardoor wij nu precies weten wat te doen om jouw merk te laten slagen op Amazon. Wij zorgen ervoor dat jouw producten altijd goed vindbaar zijn en perfect worden weergegeven om zo elke potentiƫle klant te kunnen bereiken.

Het doel van DB Handel is niet alleen een dienst aanbieden, wij doen ook aan Directe Retail wat betekent dat wij de producten rechtstreeks van een merk of fabrikant inkopen. Wij bieden een service en een directe distributie via Amazon.

Kortom, wij hebben hetzelfde doel als jij: jouw merk vleugels geven op Amazon om de omzet te laten vliegen.

 

Wil jij weten of jouw merk geschikt is voor een samenwerking? Neem dan contact met ons op via dit formulier, uiteraard geheel vrijblijvend.