Onze diensten

Wij willen bekend staan om onze flexibele stijl van samenwerken, jouw probleem is onze uitdaging en niks is voor ons te gek.
Wat ons onderscheidt met de ”standaard retailer” is dat wij ons daadwerkelijk inzetten voor het merk waarmee wij samenwerken, wij willen niet alleen jouw producten verkopen maar ook -door middel van onze kennis- jouw merk laten groeien op Amazon zodat wij samen de omzet kunnen maximaliseren. Dit doen wij door middel van onze ,,All in One Service”.

Bij een samenwerking met ons zijn er in principe twee keuzes: Retail Partner of Accountbeheer.

Retail partner
Wij kopen de producten direct in bij jou, regelen alle logistieke zaken en betalen voor de Amazon services. Naast het optimaliseren van de bestaande Amazon Listings, zorgen wij er ook voor dat alle technische zaken op Amazon in orde zijn om de omzet te laten vliegen, dit is onze ,,All in one Service” – zie onderin voor verdere uitleg.

Accountbeheer
Wij beheren jouw Amazon Account en nemen al je zorgen uit handen zodat jij je volledig kunt focussen op jouw merk. De producten blijven in jouw bezit en worden via FBA verzonden, wij regelen alles achter de schermen om zo jouw omzet te maximaliseren, dit doen wij door middel van onze ,,All in one Service”.

Wij werken op commissiebasis, jij betaalt dus alleen wanneer wij omzet hebben gerealiseerd!

All in One Service

Catalogusbeheer
Wij creëren en beheren de Amazon Listings voor jouw producten en sturen maandelijks een overzicht met de verkochte eenheden en statistieken.

Verkoop en bereik
Door middel van ”Listing Optimalisatie” en advertenties zorgen wij ervoor dat jouw producten altijd goed vindbaar zijn voor potentiële klanten.

Merkbescherming
In het geval van Copy Cats en/of Adviesprijs-overtreders maken wij een melding bij jou en zullen wij Amazon verzoeken om de listing te verwijderen of veranderen.

Merkpresentatie
Het verhaal van jouw merk willen wij perfect overbrengen naar de klant, daarom maken wij een ,,Amazon Storefront” in combinatie met ,,A+ Content”; zie dit als jouw visitekaartje op Amazon.

Klantervaring
De klant is koning. Dit begrijpen wij maar al te goed en zullen er alles aan doen om goede recensies te ontvangen, hier hebben wij verschillende technieken voor – maar top klantenservice en kwaliteit is de basis.